Slått i ansiktet på ungdomsfest

Politiet i Surnadal etterforsker det som betraktes som alvorlige voldsepisoder etter romjulsfest i Torshall i Rindal.

DEL

Lensmann Olav Halse ved Surnadal og Rindal lensmannskontor på Skei bekrefter at politiet er i gang med avhør og etterforsking etter to voldshendelser i forbindelse med fest i Torshall 2. juledag.

– To personer er utsatt for vold, sier Halse til Tidens Krav tirsdag.

Det skal være snakk om to atskilte episoder. Det er unge under 18 år hjemmehørende i regionen som er innblandet og påført skader. Det skal ikke være snakk om alvorlige skader, men det er utført vold i form av slag mot ansikt.

Halse vil på grunn av etterforskingen ikke si så mye om detaljene i hendelsene eller hva som er årsaken. Han vil heller ikke si noe om hvem som skal ha utført volden. Den ene episoden skal ha skjedd på toalettet i Torshall, der tre personer skal ha gått løs på én ung mann under 18 år.

– Men vi har mistenkte i sakene, sier Halse.

Han understreker at politiet ser alvorlig på slike hendelser.

– Ja, dette ser vi alvorlig på, og prioriterer etterforskingen høyt, sier Halse, som presiserer at det ikke er snakk om en fest ute av kontroll eller at det er noe som helst grunnlag til å kritisere vaktholdet som arrangøren i Torshall hadde.

Halse sier at saken sendes til jurister ved politiet i Kristiansund til vurdering om de siktede skal tiltales eller om saken eventuelt legges bort.

Artikkeltags