Gå til sidens hovedinnhold

Rekordstor næringslivsdag

Artikkelen er over 4 år gammel

269 deltakere på næringslivsdag i regi Surnadal Sparebank tirsdag.

Den 14. næringslivsdagen arrangert av Surnadal Sparebank er nå i gang i Surnadal kulturhus. Med 269 deltakere fra hele regionen, er det rekordmange som har benket seg ned i Storstuå.

– Så mange har vi aldri vært før, den forrige rekorden var på 251, sier banksjef Allan Troelsen.

Han tok forsamlingen med gjennom bankens 175 år, fra den spede start med kornkammer og fram til dagens digitale verden.

– Vi skal være best på personlig rådgiving, samtidig som vi må følge med på den digitale og teknologiske utvikling, sier Troelsen.

I bankens jubileumsår – Surnadal Sparebank er 175 år i år – kan banken med Troelsen i spissen igjen by på et innholdsrikt program med foredragsholdere av meget høy klasse: Hans W. Steinfeld (NRK-sluggeren), Hans Christian Medlien (Lucky Næroset), Bente Solli Storehaug (direktør i ESV Digital), Jan Ludvig Andreassen (makroøkonom i Eika) og Christian Michelsen (KBK-trener) er alle kjente navn som skal på scenen i løpet av dagen.

I tillegg er det dessuten lokale foredragsholdere som også holder høy klasse: nybakt verdensmester Kristin Waagen fra Tingvollost og lokal gründer Jan Erik Aasbø Glåmen fra Halsa. Bankens egen sjef Allan Troelsen blir også aktiv på scenen.

Ove Snuruås er igjen takket ja til å være konferansier. Han klarer å skape en folkelig atmosfære rundt dagen, og får foredragsholderne til å slappe av og kose seg.

- Internettet er kommet for å bli, men jeg er av dem som tror at mennsker fortsatt blir en viktig ressurs, sier Snuruås.

Bankens utviklingspris skal også deles ut.

Kommentarer til denne saken