Dykkerklubben sin plast-innsats hedret med miljøpris

Prisvinnerne Erik Halle (til venstre) og Linda Margareth Øye (til høyre) får blomster fra Surnadal-ordfører Lilly Gunn Nyheim i midten.

Prisvinnerne Erik Halle (til venstre) og Linda Margareth Øye (til høyre) får blomster fra Surnadal-ordfører Lilly Gunn Nyheim i midten. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Fokuset på plast fortsetter i 2019.

DEL

I fjor var det mye fokus på plast og opprydding  i hav og sjø.

Det interkommunale renovasjonsselskapet Hamos Forvaltning deler hvert år ut miljøpris til en enkeltperson, gruppe eller organisasjon som har bidratt med verdifull innsats for miljø- og naturvern i Hamos-kommunene.

For 2018 blir prisen tildelt til Surnadal IL Dykkerklubb for jobben de har gjort med flere ryddeaksjoner i Surnadalsfjorden og Todalsfjorden.

– Dykkerklubben har i flere år engasjert seg for et godt og rent vannmiljø. Selv om årets innsats har vært imponerende, har vinneren også lagt planer om flere ryddeaksjoner. Dykkerklubb har, foruten egne ryddeaksjoner, også har vært dyktige til å synliggjøre utfordringen med forsøpling av vann og strender i sitt nærmiljø, skriver Hamos i en pressemelding om miljøprisen.

Det legges til at klubben sin innsats har vært prisverdig.

– Hamos som miljøselskap verdsetter engasjementet og innsatsen, og håper at prisen er en motivasjon til å fortsette med det gode arbeidet i årene som kommer, heter det videre.

Les også: Hiver sykler i Surna

Artikkeltags