Mold, menneske og mat

KOMMER: Jan Erik Aasbø Glåmen er blant foredragsholderne når Surnadal Sparebank inviterer til landbrukskonferanse.

KOMMER: Jan Erik Aasbø Glåmen er blant foredragsholderne når Surnadal Sparebank inviterer til landbrukskonferanse.

Artikkelen er over 2 år gammel

Innholdsrikt program på Surnadal Sparebanks landbrukskonferanse.

DEL

I samarbeid med kommunen og bondelagene i Surnadal og Todalen, inviterer Surnadal Sparebank til landbrukskonferanse 16. november.

Som tidligere år kan deltakerne se fram til et spennende program med flere aktuelle foredragsholdere fra scenen i Surnadal kulturhus.

Det er flere lokale foredragsholdere. I tillegg til bankens egen Allan Troelsen som innleder konferansen, vil både Solveig Haglund og Martin Gausen fra Oppistua Øye og Jan Erik Aasbø Glåmen fra Halsa fortelle om tanker og erfaringer som aktører i landbruket.

Guri Heggem er utflyttet surnadaling, og er næringsmiddelingeniør med bakgrunn blant annet som daglig leder av Rørosmeieriet og Rørosmat.

Kristi Farbu og Svein Berfjord fra gården Berg Øvre i Inderøy, sosialantropolog Dag Jørund Lønning samt Lene og Øyvind Havåg som vil fortelle om sitt prosjekt med utelukkende å spise norsk mat, står også på programmet på konferansen som har mold, menneske og mat som tema.

Svein Sæter er konferansier.

Påmeldingsfrist er satt til 10. november og påmelding kan skje både via internett, telefon eller epost til banken.

Artikkeltags