Nordmørsselskap i trønder-fusjon: – Sikrer arbeidsplasser og legger grunnlaget for videre vekst

Trollheimslab i Surnadal fusjonerer med Kystlab AS. Det opplyser selskapene i en pressemelding mandag.

DEL

– Lokalt tjenestetilbud og lokal tilstedeværelse er svært viktig for kundene som naturlig hører med til regionen som Trollheimslab i Surnadal betjener. Samtidig er det behov for utvikling av et bredere tjenestetilbud til regionen, heter det i pressemeldingen.

Eierne i Trollheimslab og Kystlab har vært enige om at i tiden framover vil både behovet for et bredere tjenestetilbud, lokal tilstedeværelse og kundenes forventninger til laboratoriet i Surnadal, best bli ivaretatt gjennom at Kystlab overtok 100 prosent eierskap i Trollheimslab og integrerte Trollheimslab inn som en egen avdeling i Kystlab AS, forklarer laboratorieselskapene i pressemeldingen.

Kystlab har hovedkontor i Namsos, og avdeling blant annet i Willhelm Dalls vei i Kristiansund.

Den nært forestående fusjonen mellom Sintef Molab og Kystlab vil skape Norges ledende laboratorieforetak med lokal tilstedeværelse og ca. 110 ansatte.

– Selskapene utfyller hverandre godt. I en hverdag preget av en stadig sterkere International konkurranse fra lavkostland er dette et offensivt grep som sikrer arbeidsplasser og legger grunnlaget for videre vekst, heter det i pressemeldingen.

Artikkeltags