SuSu:Arena er karrieredag for 800 elever

INVITERER: Prosjektleder Kim Stian Bråstad i Sunndal Næringsselskap, inviterer på vegne av SuSu-samarbeidet til karrieredag på Sunndalsøra torsdag 17. januar.

INVITERER: Prosjektleder Kim Stian Bråstad i Sunndal Næringsselskap, inviterer på vegne av SuSu-samarbeidet til karrieredag på Sunndalsøra torsdag 17. januar.

Artikkelen er over 1 år gammel

SuSu:Arena er navnet på karrieredagen for elever i Sunndal og Surnadal som går av stabelen i Sunndal Sportshall og amfiet ved Sunndal ungdomsskole torsdag 17. januar.

DEL

SuSu:Arena er en felles Karrieredag for Sunndal og Surnadal – et årlig tiltak som inngår i SuSu-Programmet og skal arrangeres hvert annet år i Sunndal og Surnadal.

Det skriver SuSu i en pressemelding.

SuSu:Arena er en felles karrieredag for ungdomsskoler, videregående skoler og voksenopplæringa i Sunndal og Surnadal med til sammen cirka 800 elever.

- Vi samler bedrifter fra Surnadal og Sunndal på stand som skal presentere seg for elevene, fortelle om bedriftene og kompetansebehov for framtida. I tillegg deltar representanter fra Høgskolen i Molde, Høgskolesenteret og Fagskolen i Kristiansund, NTNU, ulike opplæringskontor, Newton Sunndal og Ungt Entreprenørskap i Møre og Romsdal, heter det i pressemeldingen.

Felles presentasjon

Det blir også egne bedriftspresentasjoner fra scenen. Elever ved «Media og informasjonskunnskap» ved Sunndal vidaregåande skole har laget presentasjoner av bedrifter fra Sunndal, mens bedriftspresentasjonene fra Surnadal er utarbeidet av elever ved 10. klassen fra Surnadal ungdomsskole. Det blir også en felles presentasjon av Sunndal og Surnadal kommune.

Elevbedrifter fra Sunndal ungdomsskole og Sunndal vidaregåande skole deltar i gjennomføringen av arrangementet. Dette er elevbedrifter med ansvar for «Teknisk gjennomføring», «Pyntning av hallen» og «Vertskap». SuSu:Arena er også en felles kulturarena med ulike kulturelle innslag igjennom hele dagen.

På dagtid er karrieredagen for ungdomsskolene, de videregående skolene og  voksenopplæringa i Sunndal og Surnadal. På ettermiddagen er det åpent hus. Her vil publikum kunne gjøre seg bedre kjent med næringslivet i Sunndal og Surnadal, og de ulike utdanningsinstitusjonene. Det blir i tillegg flere kulturinnslag. Arrangementet avsluttes med en kveldsforestilling med blant annet:

• Dans av Sunndal kulturskole

• Tore Pedersen og Møremusikerne «Fjord og fjell»

• Barnekoret Vivo

• To ungdomsband fra Surnadal

- Vi håper at så mange som mulig finner veien til Sunndal Sportshall torsdag 17. januar, sier prosjektleder Kim Stian Bråstad i Sunndal Næringsselskap.

- Dette blir en fantastisk karriere- og rekrutteringsdag for elever, bedrifter og skoler, sier Bårstad.

Artikkeltags