Riksvei 70 blir stengt på natten

Statens vegvesen opplyser at riksvei 70 blir nattestengt i Gråura mellom Sunndal og Oppdal 16., 17. og 18. oktober, altså mandag til onsdag i neste uke.

DEL

Årsaken er at Vegvesenet skal skifte to stikkrenner (dreneringsrør) som har kollapset.

- Stikkrennene drenerer vann bort fra veien og hindrer skader, og i verste fall at veien blir vasket bort, opplyser prosjektleder Kamilla Mordal Holo i Statens vegvesen i en pressemelding.

Veien blir helt stengt i tidsrommet fra mandag 16. oktober klokken 23 til klokken 05 neste morgen, og fra tirsdag 17. oktober klokken 23 til klokken 05 onsdag morgen.

Det er ikke lokal omkjøring, og Vegvesenet anbefaler trafikanter å kjøre på E39 mellom Nordmøre og Trøndelag disse nettene. Det blir satt opp skilt med opplysninger på E39/Rv 70 i Øydegardskrysset, i Sunndal og på Oppdal og Berkåk.

- Veien opp Gråura ligger helt inntil fjell på den ene siden av veien og svært bratt terreng ned til elva Driva på den andre siden av veien. Det er derfor nødvendig å bruke hele bredden på veien for å skifte rørene, og veien må stenges for trafikk, skriver Kamilla Mordal Holo i Vegvesenet i pressemeldingen.

Artikkeltags