Vogntog sperret riksvei 70

Vogntoget står fast på riksvei 70 i Sunndal.

Vogntoget står fast på riksvei 70 i Sunndal. Foto:

DEL

Et vogntog kjørte seg fast på riksvei 70 ved Romfo bru i Sunndal. Vogntoget sto sakset og sperret veien. Bilberging ble bestilt og det tok en god stund før veien ble åpnet. Politiet meldte om den stengte veien like etter klokken 12.00 og veien ble ikke åpnet før klokken 16.33.

– Bilberging pågår, men jeg har ikke fått tilbakemelding på hvor lang tid det vil ta, sa operasjonsleder Leif Arne Mork til Tidens Krav like etter at bilbergingen hadde begynt.

Tidens Krav har fikk beskjed fra sjåfører at det var helt sperret på området.

Sunndal ungdomsskole måtte sende ut en melding til foresatte av barn som til vanlig tok skolebuss hjem fra skolen. Skolen måtte få på plass et alternativt tilbud til de elevene det gjaldt.

– Det er ikke mange elevene det gjelder, men det er noen. Vi har heldigvis fått ordnet et alternativ til alle, sier rektor Marit Kristine Hovind til Tidens Krav.

Semitraileren sto fast i Romfobrekka, vest for Romfo bru. Dette er et kjent sted hvor vogntog ofte sliter, spesielt på vei opp bakken. Ifølge folk på stedet som Tidens Krav har snakket med hadde dette vogntoget kjørt nedover da det sakset.

I tillegg er riksveien fortsatt sperret litt lenger ned etter raset som gikk i starten av uka.


Artikkeltags