Spa inn i nye lokaler

Artikkelen er over 4 år gammel

Frei Minispa har skiftet navn, og har flyttet inn i nye, store lokaler på Løkkemyra.

DEL

Fra et lite lokale på noen og femti kvadratmeter i Breilisikten på Frei, har Christina Lorentzen Skjølberg tatt med seg gamle og nye ansatte inn i et splitter nytt lokale på Løkkemyra i Kristiansund. De har også foretatt navneendring, og heter nå Kristiansund Spa-Bar.

– Vi vokste rett og slett ut av de gamle lokalene. Etterspørselen var stor, og vi innså at vi trengte mer plass, sier Lorentzen Skjølberg.

Mandag åpnet de dørene til et to ganger så stort og luftig lokale, vegg i vegg med Jysk. Veggene er malt i delikate og beroligende farger. Et sted for å senke skuldrene.

– Jeg er veldig fornøyd, og synes vi har fått til dette helt utmerket. Det er fortsatt noe smårusk som må på plass, men vi har allerede masse kunder og kapasitet til å ta imot flere, sier hun.

Lokalet er spesialtilpasset for rullestolbrukere.

Frisører og sykepleier

– Det var noe som var viktige for oss å få på plass. Rom, dører og toaletter er tilpasset, sier hun.

Allerede da dørene åpnet strømmet kundene til. De ble møtt med både sprudlevann og frisk, oppskåret frukt og grønnsaker.

– Nå kan vi tilby flere typer behandlinger, og har to frisører, en sykepleier og make-up-artist med på laget.

Kristiansund Spa-Bar har flere faste kunder, og folk reiser til Kristiansund fra distriktene for å koble av og nyte deilige behandlinger.

– Nå gleder vi oss til å kunne ta imot enda flere. Denne gangen i splitter nye lokaler, stråler hun.

Artikkeltags