Gå til sidens hovedinnhold

Gratis leksehjelp over nettet er tilgjengelig for nordmøringene

Artikkelen er over 4 år gammel

Synes du matte, kjemi og fysikk er utfordrende, og du skulle gjerne hatt litt hjelp med leksene?

Det har du nå mulighet til gjennom tilbudet lær.no.

Bak tilbudet står Eivind Stordal og Ali Elmasoudi som driver Studix AS. To karer som brenner for realfagene, og mer enn gjerne vil bistå den oppvoksende generasjon med å øke sin kunnskap.

Videopptak

Lær. no er bygget opp som en interaktiv læringsplatform med bilde og lyd der elev og lærer snakker sammen og løser oppgaver på felles tavle. Hele seansen blir tatt opp slik at eleven får et opptakk i odel og eie. Gjennom videoopptak kan også foreldre bidra.

Gratis leksehjelp tilbys mellom klokka 15-20 hverdager og i helger frem til februar for å teste ut verktøyet på elever.

For å få hjelp må du logge deg inn på nettsiden og booke en avtale.

Kort sagt handler det om å lære mer, når man vil, hvor man vil.

Bakgrunnen for tilbudet er at Stordal og Elmasoudi ønsker å teste en ny og innovativ plattform for undervisning der du som elev møter en dyktig underviser over nett for å bli god i realfag.

- Vi har et team bestående av realister med Master- og doktorgrader og forskerbakgrunn i fra Universitete i Oslo, Universitet i Bergen, NTNU i Trondheim og Tromsø som underviser. Tjenesten er gratis for elever, skolen og alle involverte. Ingen forpliktelse, ingen kontrakt, sier de to.

Kompetanse

Stordal har en mastergrad i anvendt matematikk (signalbehandling) fra Universitetet i Oslo (UIO). Hans mastergrad er kåret til den beste som er skrevet det året den ble levert inn, høst 2012, av Norsk regnesentral. Han har også vunnet flere priser blant annet av konsulentselskapet McKinsey & Company og Else Vogts legat for fremragende akademiske resultater.

Elmasoudi har en mastergrad i anvendt matematikk fra UiO. Han brenner for matematikk/statistikk, maskinlæring og kunstig intelligens anvendt i adaptiv læring. Han har blitt omtalt som supermann fra 16 årsalderen av Finansavisen og ComputerWorld og har levert svært gode resultater i ulike prosjekter som har blitt omtalt både nasjonalt og internasjonalt.

Kommentarer til denne saken