Problemer med skatteinnlogging

Noen opplevde å få feilmeldinger når de prøvde å logge seg inn på Altinn via mobil for å se skattemeldingen. Fra midnatt ble skattemeldingen lagt ut. Og fra i år heter det skattemelding og ikke selvangivelse etter en lovendring fra nyttår.

Noen opplevde å få feilmeldinger når de prøvde å logge seg inn på Altinn via mobil for å se skattemeldingen. Fra midnatt ble skattemeldingen lagt ut. Og fra i år heter det skattemelding og ikke selvangivelse etter en lovendring fra nyttår. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Altinn har stor pågang, og mange kommer ikke inn for å sjekke skattemeldingen sin via Bank ID på mobil tirsdag formiddag. Men Min ID fungerer som normalt.

DEL

NTB-Andre Lorentsen Skattemeldingen for 4,8 millioner nordmenn ble lagt ut natt til natt til tirsdag, og trafikken på nettstedet er høy tirsdag morgen.

DNB melder samtidig at Både BankID og BankID Mobil er ustabil under innlogging til dnb.no og andre nettsider som tilbyr BankID-innlogging. Andre innloggingsmetoder fungerer imidlertid som normalt.

– Cirka 2,8 millioner ligger an til å få penger tilbake, mens om lag 740.000 ser ut til å få restskatt, sier skattedirektør Hans Christian Holte til NTB.

Les mer her: 2,8 millioner ligger an til å få penger tilbake på skatten

Artikkeltags