Dette skjedde i natt - Bush sr. innlagt på sykehus dager etter at konen døde

Innlagt: George H.W Bush er innlagt på sykehus med en infeksjon. Bildet er fra begravelsen til tidligere førstedame Barbara Bush, som døde forrige uke.

Innlagt: George H.W Bush er innlagt på sykehus med en infeksjon. Bildet er fra begravelsen til tidligere førstedame Barbara Bush, som døde forrige uke. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Dette er de viktigste nyhetene fra natt til tirsdag.

DEL

Telefonmøte om sexmeldingen

Sentralstyret i Senterpartiet ble mandag kveld enige i et telefonmøte om å fortsette arbeidet med å finne ut hvem som sendte den sjikanøse meldingen til Liv Signe Navarsete.

– Det ble gitt en orientering om sak og saksgang rundt den grove meldingen som ble sendt til Liv Signe Navarsete, sa Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum til NTB etter møtet.

To russ skadd etter fall

To russ ble skadd etter å ha falt ned en skrent og ut i Gjersjøen i Akershus natt til tirsdag. Ingen av dem ble alvorlig skadd.

Til sammen var det tre russ som falt ned skrenten. De klarte etter hvert å komme seg på land, og én av dem klarte også å komme seg opp skrenten på egen hånd og var uskadd.

25-åring mistenkt i Toronto

Den mistenkte sjåføren av varebilen som kjørte inn i en folkemengde i Toronto i Canada mandag, er 25 år gamle Alek Minassain fra byen.

Ti personer er bekreftet døde etter påkjørselen i et travelt gatekryss i sentrum av den canadiske byen mandag ettermiddag. Ytterligere 15 ble skadd. Minassain skal ikke være knyttet til noen terrororganisasjon.

Støtter Pompeo

CIA-direktør Mike Pompeo ble med én overtallsstemme godkjent som USAs nye utenriksminister i Senatets utenrikskomité.

Et flertall i Senatets utenrikskomité, som består av elleve republikanere og ti demokrater, så først ut til å avvise Pompeo. Republikaneren Rand Paul var nemlig ventet å alliere seg med Demokratene i avstemningen, men snudde og ga Pompeo sin stemme.

Bush på sykehus

Tidligere president George H.W. Bush (93) er innlagt på sykehus, kun dager etter hans kone Barbara Bush døde.

– President Bush ble innlagt ved Houston Methodist Hospital i går morges etter å ha pådratt seg en infeksjon som spredte seg inn i blodet, het det i en pressemelding fra familien, som la til at han er på bedringens vei.

Artikkeltags