Rindal Sps nye ordførerkandidat: – Det er en tillitserklæring å bli spurt

Vibeke Langli er bekreftet som listetopp hos Rindal Senterparti.

Vibeke Langli er bekreftet som listetopp hos Rindal Senterparti. Foto:

DEL

Torsdag ble det kjent at Ola T. Heggem ikke stiller til gjenvalg i årets kommunestyrevalg. Heggem har fungert som ordfører i kommunen, som ble en del av Trøndelag 1. januar, siden 2011. Senterpartipolitikeren var også i rollen i tidsrommet 1992 – 2005.

Heggem har selv vært delaktig i å nevne sin etterfølger: Vibeke Langli.

– Det er jo en ære og en tillitserklæring å bli spurt. Så er det selvfølgelig greit å ha med seg Heggems støtte inn i valgkampen, sier Langli til Tidens Krav.

Vibeke Langli har, foruten studieopphold utenfor kommunen, tilbragt hele sitt liv i Rindal kommune. Hun har vært medlem i lokallaget til Senterpartiet siden 2003. Hun er innforstått med ansvaret som nå hviler på hennes skuldre.

– Jeg måtte gå noen runder med meg selv før jeg takket ja. Men nå går jeg for det 100 prosent. Man går jo inn i en sånn rolle, ordførerkandidat, med en viss ydmykhet. Jeg syns Rindal er en kjøle flott plass å bo. Nå vil jeg jobbe for at partiet skal gjøre et best mulig valg, fortsetter hun.

Et viktig fokusområde for Langli blir å opprette gode samarbeid med nabokommunene.

– Jeg har ikke pekt meg ut en spesifikk fanesak. Men jeg syns det er viktig for Rindal å ta godt vare på barn og unge. Samt å legge til rette for gode vilkår i næringslivet. Der har jo Heggem gjort en fantastisk jobb. Han har satt Rindal på kartet på mange måter. Han gikk i bresjen for fylkesbyttet. Nå er valget tatt, byttet gjort, og vi må sørge for å få på plass og opprettholde gode samarbeid med nabokommunene, sier Langli.

Rindal Senterparti har ikke vedtatt nominasjonslisten for valget, men har planlagt nominasjonsmøte 18. februar. 

Artikkeltags