Tre nordmøringer vant i kartonglotteri

Det kreves seks kartonger ned i en tom kartong, men det er greit at plastkorker og toppen på kartongene stikker ut, ifølge Returkartonglotteriet.

Det kreves seks kartonger ned i en tom kartong, men det er greit at plastkorker og toppen på kartongene stikker ut, ifølge Returkartonglotteriet. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Tre personer på Nordmøre har i løpet av 2017 vunnet 10.000 kroner hver for å ha brettet kartonger, opplyses det i en pressemelding fra Returkartonglotteriet.

Hvert år deles det ut 124 premier på totalt 1,6 millioner kroner i Returkartonglotteriet. Hvert kvartal trekkes det ut 30 vinnere som får 10.000 kroner hver, mens én vinner hvert kvartal får 100.000 kroner.

I første kvartal 2017 ble en kvinne fra Kristiansund trukket ut og vant 10.000 kroner. I andre kvartal gikk det prispenger til både en kvinne fra Tingvoll og en kvinne fra Surnadal.

For å delta i konkurransen kreves det at drikkekartongene er vasket og brettet sammen med seks kartonger ned i en tom kartong, slik at det må være minst sju kartonger totalt. Deretter skriver man navn og telefonnummer utenpå kartongen for å delta i trekningen. Kartongene leveres som pappavfall i den ordinære returordningen.

I år gikk de fire hovedpremiene på 100.000 kroner til en kvinne fra Eidslandet i Hordaland, en kvinne fra Støren i Trøndelag, en kvinne fra Hamar og til Trosterud skole i Oslo.

Artikkeltags