Remme ble styremedlem, har Eidsvik som vara

Gamle dager: Espen Remme og Astrid Eidsvik avbildet sammen for omtrent et år siden, før sistnevnte trakk seg som toppsjef i Helse Møre og Romsdal.

Gamle dager: Espen Remme og Astrid Eidsvik avbildet sammen for omtrent et år siden, før sistnevnte trakk seg som toppsjef i Helse Møre og Romsdal. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet i Trondheim oppnevnte torsdag Espen Remme som nytt ekstern medlem av NTNU-styret.

Remme er direktør i Helse Møre og Romsdal, og skal være styremedlem i perioden 1. januar 2016 til 31. juli 2017, melder Kunnskapsdepartementet i en pressemelding.

Utvider styret

Ålesund-rådmann Astrid Eidsvik er oppnevnt som personlig vara for Remme. De to kjenner hverandre godt fra før. Eidsvik var som kjent administrerende direktør i Helse Møre og Romsdal fram til hun trakk seg 4. desember i fjor etter uenighet om tomtevalg for nytt fellessykehus.

Ifølge Kunnskapsdepartementet utvides styret i NTNU i forbindelse med sammenslåingen av Høgskolen i Gjøvik, Høgskolen i Sør-Trøndelag og Høgskolen i Ålesund.

- Verdifull erfaring

– Espen Remme har bred erfaring fra samfunns- og arbeidsliv. Denne erfaringen vil være verdifull i den strategiske og faglige utviklingen av institusjonen. Styret har viktige oppgaver, og jeg forventer at det har høye ambisjoner for arbeidet sitt. Jeg ønsker dem lykke til i arbeidet, skriver kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen i pressemeldingen.

De eksterne medlemmene i styret for NTNU er da som følger:

Svein Richard Brandtzæg, Oslo, (styreleder). Personlig varamedlem Ola T. Lånke, Rennebu

Nina Refseth, Oslo. Personlig varamedlem Gerd Janne Kristoffersen, Verdal

Karin Röding, Stockholm. Personlig varamedlem Nina Udnes Tronstad, Inderøy

Nils Kristian Nakstad, Trondheim. Personlig varamedlem Christian Rynning-Tønnesen, Jar

Espen Remme, Ålesund. Personlig varamedlem Astrid Eidsvik, Ålesund.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken