Slutter som reiselivsdirektør

– Jeg ønsker å satse for fullt på fylkespolitikken, sier Pål Farstad.

– Jeg ønsker å satse for fullt på fylkespolitikken, sier Pål Farstad.

Av

Pål Farstad gir seg som reiselivsdirektør, og det skal nå rekrutteres til en ny medarbeider på Kristiansund-kontoret.

DEL

Pål Farstad slutter som reiselivsdirektør i Visit Nordvest 31. mai, og vil fokusere for fullt på politisk arbeid i et hektisk valgår, står det i en pressemelding. Assisterende reiselivsdirektør, Torunn Dyrkorn, tar over.

– Jeg ønsker å satse for fullt på fylkespolitikken. Å lede destinasjonsselskapet krever langt mer enn en vanlig arbeidsuke. Det er en jobb som vanskelig lar seg kombinere med stadig å være på reiser, møter, debatter og annet politisk arbeid rundt i fylket. Den intense valgkampen som venter, gjør at jeg har valgt å si opp stillingen som reiselivsdirektør. Av hensyn til både selskapet og meg selv kan jeg ikke være reiselivsdirektør i redusert stilling når det spisser seg til de siste månedene før valget, sier Pål Farstad.

Han legger til at det har vært en vanskelig beslutning, fordi han har blitt glad både i reiselivsnæringa og de han jobber sammen med i selskapet.

Dyrkorn tar over

– Det er synd at Pål Farstad slutter etter bare halvannet år i jobben, men styret og jeg har forståelse for at han vil satse helhjertet på politikk igjen, sier styreleder i Visit Nordvest Lars Olav Hustad, i pressemeldingen.

Han sier han er glad for at Torunn Dyrkorn har takket ja til å ta over jobben.

– Torunn har vært konstituert reiselivsdirektør tidligere, og kjenner selskapet og reiselivsnæringa meget godt. Hun har de kvalitetene som skal til for å gjøre en god jobb som reiselivsdirektør for Nordmøre og Romsdal, sier Hustad.

Rekrutterer på nytt

Farstad har hatt hovedsete i Kristiansund. Når han nå slutter, så vil det bli rekruttert en ny medarbeider til dette kontoret. Selskapet skal være profilert og sterkt til stede både på Nordmøre og i Romsdal, skriver de.

– For oss er det veldig viktig å ha to sterke kontor for destinasjonsselskapet i Nordmøre og Romsdal.

Artikkeltags