Rundtur til Grip selger best

Foto:

Turistene vil til Grip. Turene til det gamle fiskeværet er svært populære.

DEL

Ifølge en pressemelding fra Visit Nordvest, topper turene til skipper Ole Tønder bookinglista.

– Vi gleder oss over at vi ser en stor økning i aktivitets- og utfluktsbookinger, og det vil også si at de gjestene som kommer til vår region legger igjen mer penger, sier en fornøyd reiselivssjef Torunn Dyrkorn i Visit Nordvest i pressemeldingen.

Rundtur til Grip og bussen til Romsdalseggen selger desidert best via Visit Nordvest sine nettsider.

– Totalt har vi solgt turer og aktiviteter for rundt en halv million kroner hittil i år, noe som er en økning på nesten 50 prosent i forhold til fjor. Verdiskapingen lokalt er et meget viktig punkt for oss, og vi er glade for å se at trenden med å delta på turer og aktiviteter i vår region er økende, sier reiselivssjefen.

Selv om Synnøve Henden, som jobber som produktsjef i Visit Nordvest, sier at det er litt for tidlig å konkludere med at sommertallene for hotell og camping også blir bra i 2019, ser reiselivsfolkene at det er bra tall hittil og at prognosene for resten av sommeren ser lovende ut.

– Det er viktig å tilby attraktive aktiviteter og utflukter. Du kan bli med på havørnsafari på Smøla, havfisketur på Atlanterhavsveien, besøke marmorgruvene i Bergtatt, klatre Romsdalsstigen Via Ferrata eller visste du at du kan bli med på guidet Trollsafari og bade i kulpene i Trollheimen? Dette er bare et knippe av de mange spennende og bookbare opplevelsene du har i nærområdet ditt, sier Henden i pressemeldingen.

– Det er helt klart Atlanterhavsveien og Trollstigen som er våre største trekkplaster, og det er denne trafikken vi ønsker skal gi enda mer avkastning til det lokale næringsliv i regionen, sier reiselivssjef Torunn Dyrkorn.

Artikkeltags