Dette skjedde i natt - massivt steinras på E18

Det gikk fredag kveld et stort steinras på E18 nord for Larvikstunellen i Larvik. Veien er stengt inntil videre.

Det gikk fredag kveld et stort steinras på E18 nord for Larvikstunellen i Larvik. Veien er stengt inntil videre. Foto:

Av
DEL

Dette er de viktigste nyhetene fra natt til lørdag 14. desember.

Steinras på E18

Store steiner falt fredag kveld ut på E18 ved Bommestadkrysset i Larvik. Veien er sperret i begge retninger på ubestemt tid.

Det er ingenting som tyder på at mennesker eller biler ble tatt i raset, men politiet vil natt til lørdag ikke fastslå noe. En geolog vil være på plass lørdag morgen for å undersøke stedet.

Mann til sykehus etter påkjørsel

En mann på 25 år beskrives som hardt skadd etter at han fredag kveld ble påkjørt av en drosje utenfor et hotell i Oslo sentrum.

Den skadde 25-åringen ble behandlet på stedet, før han ble besluttet kjørt til Ullevål sykehus for ytterligere behandling.

Presidentkandidater truer med debatt-boikott

Samtlige av Demokratenes presidentkandidater som skal delta på en debatt i Los Angeles neste uke, truer med å droppe den som følge av en arbeidskonflikt.

Debatten skal etter planen arrangeres torsdag i Los Angeles, på universitetet Loyola Marymount. Der foregår det en arbeidskonflikt mellom rundt 150 kantinemedarbeidere og deres arbeidsgiver, som står for driften av kantinen.

Dykkere søkte etter døde

Dykkere fra politiet søkte lørdag etter de to siste som er savnet etter vulkanutbruddet på New Zealand.

Seks døde ble fredag hentet ut fra White Island av åtte spesialsoldater iført beskyttelsesdrakter og ekstra oksygentilførsel. De ble sendt til Auckland for identifisering. 16 mennesker antas å ha omkommet i vulkanutbruddet.

Høyesterett vil ha Trump-forklaring

Høyesterett i USA ber president Donald Trump forklare hvorfor han ikke ønsker å utlevere sine finansopplysninger. Trump blir bedt om å avgi forklaring i mars.

En avgjørelse fra høyesterett er ventet i juni neste år, sier landets høyesterett i en uttalelse fredag.

(©NTB)

Artikkeltags