– Hent pakken din, oppfordrer Posten

Det hoper seg opp med pakker nå før jul. «Hent dem» lyder oppfordringen fra Posten - og fra Majla Leto ved Røa Post i Butikk.

Det hoper seg opp med pakker nå før jul. «Hent dem» lyder oppfordringen fra Posten - og fra Majla Leto ved Røa Post i Butikk. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Post i Butikk over hele landet er nå fylt til randen av pakker.

DEL

Black Friday kombinert med julehandelen har ført til en kraftig økning av antall pakker som venter på å bli hentet. I dag ligger det 100.000 flere pakker på Posten enn for én uke siden – en økning på 50 prosent. Dette melder Posten i en pressemelding.

Pakkerekord

– Over 300.000 pakker er en utrolig mengde. Det er et rekordhøyt antall pakker, og det øker ytterligere mot jul. Jo fortere du henter pakken din, jo bedre er det, oppfordrer pressesjef John Eckhoff i Posten Norge.


Erfaringsmessig er det nemlig mange som henter julepakkene i siste liten.

– Vi vet at mange bruker Posten som gjemmested for julegavene, for at nysgjerrige barn, ektefeller eller kjærester ikke skal finne dem. Jeg oppfordrer alle til heller å finne trygge gjemmesteder hjemme – og hente pakkene raskt, sier Majla Leto ved Røa Post i Butikk.

En app for papp

Netthandelen øker med rundt 15 prosent i året. Selv om mange pakker blir levert hjem og i postkassen, er det mange som har en pappeske liggende på Post i Butikk.

Et smart tips er å laste ned Postens sporingsapp. Da får du hentemelding med en gang pakken registreres inn på Post i Butikk og du kan også få en ekstra påminnelse når du befinner deg i nærheten av Post i Butikk.

I tillegg kan du enkelt bestille hjemlevering, dersom du har det travelt i førjulsstria.

Artikkeltags