KNN: - I dag må vi heise flagget!

Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

– Vi er utrolig glade for at Politiets regnskaps- og lønnssentral skal legges til Kristiansund, uttaler Finn Backer, daglig leder i Kristiansund og Nordmøre Næringsforum (KNN) i en pressemelding.

Onsdag 24. august offentliggjorde Politidirektoratet lokaliseringen av Politiets nye regnskaps- og lønnssentral. Blant flere aktuelle steder ble Kristiansund valgt.

Les også: Politiets lønns- og regnskapssenter legges til Kristiansund

– Dette er en veldig god nyhet for Kristiansund og hele nordmørsregionen. Som følge av politireformen, mistet Kristiansund Politimesterembedet, og gjennom de siste årene har byen og regionen mistet mange statlige arbeidsplasser. Denne beslutningen betyr at viktige kompetansearbeidsplasser igjen lokaliseres i Kristiansund, fortsetter Backer.

– I dag må vi heise flagget – dette er en viktig politisk beslutning for lokalsamfunnet.

– Det er mange som fortjener en stor takk i dag. Næringslivet og kommunen har jobbet hardt for å fremsnakke Kristiansund, og har sammen med Mørebenken på Stortinget sørget for en viktig beslutning med stor betydning for Kristiansund og Nordmøre. Mange lokale politikere fra mange partier har også bidratt. Dette viser hva vi kan få til når vi løfter i flokk.

– Nordmøre har alle forutsetninger for å utvikle seg til en vekstregion. I dette bildet hører offentlige og statlige kompetansearbeidsplasser med som en viktig faktor for å tiltrekke seg mennesker som ønsker å bo, jobbe og skape verdier i regionen, avslutter Finn Backer.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken