Pål Farstad til Romsdals Budstikke: – Krever fødeavdeling i Kristiansund til nytt sjukehus står klart

 Vi er veldig tydelige på at fødetilbudet i Kristiansund skal bestå til sjukehuset på Hjelset er ferdig, sier Pål Farstad (V).

Vi er veldig tydelige på at fødetilbudet i Kristiansund skal bestå til sjukehuset på Hjelset er ferdig, sier Pål Farstad (V). Foto:

DEL

Fylkesordførerkandidat Pål Farstad og stortingsrepresentant Abid Raja reiser i disse dager på valgkampturné for Venstre i regionen. Tirsdag holdt de appell på Atlanterhavsveien, utendørs på Eldhusøya/Svevestien.

Sykehussaken, helseforetaket og Bunadsgeriljaen ble raskt tema da de tok turen til Molde.

«Sjøl om felles akuttsjukehus i Molde ble vedtatt i 2014 og byggeprosessen er i gang, krever sterke røster i deler av Nordmøre fortsatt å beholde Kristiansund sjukehus som i dag. Hvordan ser Venstre i fylket og Venstre sentralt på det kravet?» spør Romsdals Budstikke (krever innlogging).

– Det synspunktet står vi nådeløst på, sier Pål Farstad til Romsdals Budstikke.

«Betyr det sammenslåing på dagen for innflytting i SNR, eller åpner dere for samkjøring en stund før?» følger avisen opp.

– Jeg snakker ikke her om 14 dager eller en måned. De må jo samordne seg litt før innflytting, men ikke veldig mye tid før, ikke årevis.

Artikkeltags