Dette skjedde i natt

Oslo  20180826.
Nationaltheatret stasjon ble søndag ettermiddag stengt etter at en Brann-supporter ble påkjørt av et T-banetog og kritisk skadet.

Oslo 20180826. Nationaltheatret stasjon ble søndag ettermiddag stengt etter at en Brann-supporter ble påkjørt av et T-banetog og kritisk skadet. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

De viktigste nyhetene fra natt til mandag 27. august.

DEL

To drept under spillturnering i Florida

To personer ble drept og elleve skadd i skyteepisoden på kjøpesenteret i Jacksonville nord i delstaten Florida. Én mistenkt gjerningsperson er også død. Politiet mener gjerningsmannen er en 24 år gammel mann fra Baltimore, opplyste sheriff Mike Williams på en pressekonferanse.

Mann til sykehus etter bilulykke på Nesodden

En mann i 30-årene er sendt til Ullevål sykehus etter å ha kjørt av veien og trillet rundt ved Fagerstrandveien. Skadeomfanget er ukjent. Ifølge politiets operasjonsleder virket føreren oppegående, men ble sendt til sykehus fordi det ikke kunne utelukkes at han hadde indre skader.

Brann-supporter alvorlig skadd

En 20 år gammel fotballsupporter ble søndag påkjørt av T-banen i Oslo. Politiet meldte først om kritiske skader, men noen timer senere meldte Ullevål sykehus at mannen er alvorlig skadd. Politiet betegner hendelsen som en ulykke.

Ny remis for Carlsen Magnus

Carlsen spilte sin sjuende remis på rad i Sinquefield Cup søndag kveld. Før den avsluttende runden har nordmannen et halvt poeng opp til Fabiano Caruana. Også denne runden endte alle turneringens fem partier med remis. Carlsen spilte med svarte brikker i sitt møte med kasakhstanske Shakhriyar Mamedyarov.

Ingen endring på rankingen for Ruud Casper

Ruud er klar for sin første US Open i tennis, men forblir inntil videre nummer 143 på ATPs verdensranking. Ruuds argentinske motstander, 28 år gamle Guido Pella, har falt én plass til 66. plass på ATP-rankingen. Det er ingen endringer blant verdens ti beste spillere.

Artikkeltags