Dette skjedde i natt

En 23 år gammel mann måtte behandles på sykehuset etter at han natt til søndag ble knivstukket i ryggen.

En 23 år gammel mann måtte behandles på sykehuset etter at han natt til søndag ble knivstukket i ryggen. Foto:

Av

Dette er de viktigste nyhetene natt til søndag

DEL

Trump avlyste hemmelig møte

Ifølge USA-president Donald Trump skulle han søndag hatt hemmelige, separate møter med Afghanistans president og de øverste lederne i Taliban.

Men på Twitter skriver Trump at han har avlyst sine hemmelige møter i USA på grunn av angrep, og spesielt fordi en amerikansk soldat ble drept.

Mann knivstukket utenfor Bryne

En 23 år gammel mann behandles på sykehuset etter at han natt til søndag ble knivstukket i ryggen på et arrangement utenfor Bryne. Tilstanden hans var søndag morgen ukjent.

En 19 år gammel mann er pågrepet og sitter i politiets arrest. Politiet har også kontroll på kniven som politiet sier er «av en viss størrelse».

19-åring vant over Williams

Canadiske Bianca Andreescu slo tennisdronninga Serena Williams i to strake sett generasjonskampen i US Open lørdag.

Det så først ut til å bli litt overkjøring fra Andreescus side, men ble ganske så spennende og endte til slutt med sifrene 6-3, 7–5 i 19-åringens favør.

Orkanen Dorian i Canada

Orkanen er nå en «svært intens post-tropisk syklon». Ved den canadiske atlanterhavskysten har den feid over ende en byggekran i provinshovedstaden Halifax, etter at den la bak seg kaos i North Carolina i USA.

Nova Scotia Power Inc. opplyser til ABC News at mer enn 306.000 kunder mistet strømmen tidlig. Ifølge direktør Karen Hutt i Nova Scotia Power er dette de verste værforholdene de har måttet håndtere.

Kronprinsens bror blir energiminister

Saudi-Arabias kong Salman har gitt sønnen prins Abdulaziz bin Salman en av de viktigste jobbene i landet. Han tar over som energiminister etter Khalid al-Falih. Abdulaziz er bror av mektige kronprins Mohammed bin Salman

En kongelig ordre ble utstedt lørdag, der nyutnevnelsen framgår. Det oppgis ingen årsak til hvorfor al-Falih går av.

Artikkeltags