Den roligste fredagsnatta på lenge

Politiet har ikke så mye som en overstadig beruselse å melde om.

DEL

Etter natt til søndag, bruker natt til lørdag tradisjonelt å være den travleste for politiet, også på Nordmøre. Men ikke denne gangen.

Med unntak av en avskilting av en ulovlig senket BMW (se lengre ned i artikkelen), skjedde det ikke noe som helst som er verdt å rapportere fra nordmørsnatta.

- Jeg måtte spørre om det samme da jeg kom på vakt, men her er det ikke noe å melde, sier Ragnvald Rasmussen ved politiets operasjonssentral.

Han lover på vegne av politiet å twitre så fort det skjer noe av interesse.

- Og vi bruker å få en del hendelser natt til søndag, vi får det gjerne igjen da, sier Rasmussen.

Avskiltet

Det eneste å melde etter fredagsnatta på Nordmøre er at en 18 år ung halsamann måtte se at bilen hans, en BMW, ble avskiltet etter en rutinekontroll i sentrum av Kristiansund tidlig natt til lørdag.

- Bilen var ulovlig senket, og mannen og bilen ble kjørt hjem til hans bolig i byen, der bilen ble avskiltet, sier Rasmussen.

PS! Ikke så veldig mye uro i resten av fylket heller denne oktobernatta. I Ålesund måtte en mann i 20-årene vises bort fra et utested etter å ha forårsaket en del støy. I Molde ble det litt før 01.00 meldt om feststøy fra en leilighet, der en mann i 20-årene som disponerer leiligheten fikk pålegg om å holde ro resten av festen.

I Sande på Sunnmøre ble det klokken 00.42 meldt om et branntilløp i en enebolig. Dette ble slokket og det ble små skader, men noe røyk. En kvinne i 50-årene måtte til legevakten da hun skal ha inhalert røyk.

Artikkeltags