Alvorlig for MC-fører etter kollisjon med bil

Veien ble stengt i forbindelse med arbeid på ulykkesstedet.

Veien ble stengt i forbindelse med arbeid på ulykkesstedet. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

En motorsyklist er fløyet til St. Olavs hospital med alvorlige skader, etter en trafikkulykke på fylkesvei 64 lørdag.

DEL

Det har lørdag ettermiddag vært en trafikkulykke på fylkesvei 64 i Eide. En motorsykkel har kollidert med en motgående personbil.

Ifølge St. Olavs hospital er tilstanden alvorlig og ustabil. Dette melder NRK Møre og Romsdal.

– Fører av motorsykkelen er trolig alvorlig skadd. Veibanen er sperret, og blir trolig sperret i lengre tid. Kriminalteknikere, politi og ulykkesgruppen til Statens vegvesen er varslet, opplyste Møre og Romsdal politidistrikt klokken 12.30 lørdag.

Da politiet fikk melding om ulykken, ble det opplyst at MC-føreren var våken og pratet med en av dem som kom først til stedet. Ambulansehelikopter ble tilkalt, og MC-føreren er fløyet til St. Olavs hospital i Trondheim. Skadegraden var uavklart.

Ulykken skjedde i Halåsbakken da motorsykkelen traff en personbil som kom i motgående kjøreretning, opplyser Møre og Romsdal politidistrikt.

Fylkesveien mellom Svanvika og Sylte ble sperret mens politiets kriminalteknikere og ulykkesgruppen til Statens vegvesen arbeidet på ulykkesstedet. Veien ble åpnet igjen i 16.30-tiden.

Vil ha kontakt med vitne

Politiet ønsker nå at vitner til trafikkulykken tar kontakt med politiet.

– Det skal blant annet ha vært en fører av en annen bil – som ikke var involvert – som har snakket med partene på stedet om alt var bra. Kjørte så fra stedet, opplyser operasjonssentralen i politiet.

Politiet ønsker at denne føreren tar kontakt på telefon 02800.

Veien åpnet

Fylkesvei 64 ble stengt i lengre tid i forbindelse med arbeid på stedet, med omkjøring via fylkesvei 278 og fylkesvei 241. Veitrafikksentralen sendte entreprenører for å bistå med skilting og omdirigering.

Politiet opplyser at veien nå er åpen for trafikk.

Artikkeltags