Gå til sidens hovedinnhold

Trøndersk bank åpner avdeling på Nordmøre

Artikkelen er over 3 år gammel

Lokalbanken med hovedkontor på Kyrksæterøra vil etablere seg i Aure.

Hemne Sparebank har hatt kunder i Aure i mange år. Nå ønsker den tradisjonsrike banken fra 1864 å etablere seg i sentrum. Bedre infrastruktur er en av årsaken til at banken nå kan etablere seg i Aure.

- For seks år siden åpnet vi i på Fillan i Hemne. Tre år senere åpnet vi på Sistranda i Frøya. I løpet av slutten av 2017 vil vi være etablert med eget kontor i Aure sentrum, sier Banksjef Tor Espnes til Tidens Krav og fortsetter:

- Mye av årsaken er at vi har mange kunder i Aure kommune, men infrastruktur og kommunikasjon har blitt mye bedre de siste årene. Dette åpner for et enda større marked enn det vi har i dag, sier Espnes.

Positiv utvikling

Derfor har banken rykket ut med en annonse der de søker etter en rådgiver for personmarkedet, med kontor i Aure sentrum.

- Vi ser at Aure har hatt en positiv utvikling både når det gjelder næringslivet og personmarkedet. Derfor ønsker vi å satse der nå. Det er et interessant marked, framholder Espnes.

Hemne Sparebank er en selvstendig sparebank med en forretningskapital på ca 3,5 milliarder kroner. Banken er medeier i Eika Gruppen AS og Eika Boligkreditt AS sammen med 73 andre lokale sparebanker. Banken har tilsammen 26 medarbeidere.

Åpner i år

Banken arbeider nå med å finne egnede lokaler. Dette vil komme på plass så snart det er klart. Søknadsfristen til den nye stillingen er satt til den 20. august. Kontoret skal etter planen åpne før året er omme.

- Nå håper vi å komme i kontakt med dyktige kandidater til stillingen. Det aller beste er folk med lokal tilstedeværelse, sier Espnes.

Kommentarer til denne saken