Nordmøring skal utfordre legene på NRK

Globetrotterlaget er kveldens utfordrerlag. Fra venstre: averøyingen Syver Flem, Emilie Nyman og Philip Frogg. Foto: NRK/Ole Kaland.

Globetrotterlaget er kveldens utfordrerlag. Fra venstre: averøyingen Syver Flem, Emilie Nyman og Philip Frogg. Foto: NRK/Ole Kaland.

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Den reiseglade averøyingen Syver Flem er på "folkelaget" som utfordrer kjendislegene i onsdagens utgave (klokka 19.45) av NRK-suksessen Hva feiler det deg? Det er NRK som forteller dette i en pressemelding.

Hva feiler det deg? er en medisinsk kunnskapslek der to lag konkurrerer om å stille diagnoser på ekte pasienter. Et fast lag med tre drevne leger blir hver uke utfordret av et "folkelag" med vanlige folk utstyrt med nettbrett. Denne gangen er altså Syver Flem blent de "vanlige" folkene.

Konseptet går ut på å stille riktige diagnoser ved hjelp av googling og sunt folkevett, og utkonkurrere erfarne leger – som for øvrig ikke har internett til å hjelpe seg.

Ifølge pressemeldingen mener de tre på "folkelaget", som elsker å reise til fjerne og spennende reisemål, og innimellom reisene studerer og jobber på Chillout Travel Store i Oslo, at de er kvalifisert til å slå legene, fordi de beviselig klarer seg bra utenfor fastlegens rekkevidde ...

Syver, Emilie og Philip må i kveld blant annet bryne seg på en pasient som slet med intense smerter i skrittet og en annen som plutselig ble lam.

Artikkeltags