Dette skjedde i natt

Et eldre ektepar mistet livet da campingvognen de befant seg i brant ned på Storforshei i Rana i Nordland natt til lørdag.

Et eldre ektepar mistet livet da campingvognen de befant seg i brant ned på Storforshei i Rana i Nordland natt til lørdag.

Av

Dette er de viktigste nyhetene fra natt til lørdag 16. mars.

DEL

Ektepar omkom i Nordland

Et eldre ektepar mistet livet da campingvognen de befant seg i brant ned på Storforshei i Rana i Nordland natt til lørdag. En privatperson fra en annen vogn evakuerte de andre campingvognene til en kafé i på campingplassen.

Tre knivstukket i Skien

Tre unge menn ble natt til lørdag knivstukket i et slagsmål mellom flere grupperinger i Skien. To av personene betegnes som alvorlig skadd, mens tilstanden på den tredje er uavklart. En av de skadde er i slutten av tenårene. De to andre er i 20-årene. Alle tre behandles på sykehus.

Varetektsfengslet etter terrorangrep

Mannen som er siktet for drap etter terrorangrepet mot moskeer på New Zealand, skal sitte i varetekt fram til 5. april. To væpnede vakter geleidet siktede til den stappfulle rettssalen, der blant andre rundt 50 journalister var. Terrorangrepet fredag har så langt krevd 49 liv.

Klimamarsj nådde Amerika

Flere hundre tusen mennesker deltok i klimademonstrasjoner arrangert av ungdommer og skoleelever over hele verden. Demonstrasjonene i Nord-Amerika og Sør-Amerika var de siste ute på lista. I New York ble 16 pågrepet for å ha sperret trafikken.

Artikkeltags