Dette skjedde i natt

Coop Obs fikk reaksjoner på bruk av konseptet «Barnas Uker».

Coop Obs fikk reaksjoner på bruk av konseptet «Barnas Uker». Foto:

Av

Dette er de viktigste nyhetene fra natt til onsdag 6. november.

DEL

Coop Obs felt for markedsføring mot barn

Matbransjens Faglige Utvalg (MFU) har tatt en klage til følge etter at Coop Obs fikk reaksjoner på bruk av konseptet «Barnas Uker» sammen med reklame for snacks og godteri.

Dette bryter med retningslinjene i matbransjen, mener MFU.

Båtbrann avverget i Oslo

Et bål om bord i en båt ved Frognerstranda i Oslo ble natt til onsdag slokket. Politiet beskriver hendelsen som livsfarlig.

Politiet fikk først melding om en båt som kjørte i sirkel ved Kongen Marina, og at det var observert flammer om bord. Det viste seg å være bål i en grill.

Politiker knivangrepet i Hongkong

En mann er arrestert for å ha angrepet politiker Junius Ho i Hongkong onsdag. Ved siden av leder Carrie Lam er Ho en av Hongkongs mest forhatte personer.

Mannen er i varetekt og Ho skal ha fått en stikkskade på venstre side av brystet. Ho var ved bevissthet da han ble hentet i ambulanse.

15 drept og to skadd i angrep sør i Thailand

15 personer er drept og to er skadd i angrep sør i Thailand, opplyser en talsperson for forsvarsmyndighetene i landet onsdag.

Ifølge talsperson Pramote Prom-in for militæret var det trolig muslimske opprørere som sto bak det som er det dødeligste angrepet på mange år i Thailand.

Mexico takker nei til Trumps krigstilbud

Donald Trump tilbyr Mexico hjelp til å krige mot narkokartellene etter massakren mandag, der seks barn og tre kvinner med amerikansk statsborgerskap ble drept.

President Andres Manuel Lopez Obrador har imidlertid erklært slutt på narkotikakrigen og er ikke ute etter å starte en ny en. – Krig er synonymt med irrasjonalitet, sier han.

(©NTB)

Artikkeltags