Dette skjedde i natt

– Ingen har meldt seg så vidt jeg vet, sa Liv Signe Navarsete til NRK etter at fristen gikk ut midnatt.
Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

– Ingen har meldt seg så vidt jeg vet, sa Liv Signe Navarsete til NRK etter at fristen gikk ut midnatt. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Dette er de viktigste nyhetene fra natt til torsdag.

DEL

Ingen har meldt seg

– Ingen har meldt seg så vidt jeg vet, sa Liv Signe Navarsete til NRK etter at fristen gikk ut midnatt.

Senterpartiets leder Trygve Slagsvold Vedum hadde satt onsdag som siste frist for å melde seg som avsender av den grove meldingen som ble sendt til Navarsete under en hyttetur i 2016. Sentralstyret har varslet at de vil politianmelde saken om ingen meldte seg innen midnatt.

Macron tror Trump vil droppe Iran-avtalen

Frankrikes president Emmanuel Macron tror president Donald Trump vil trekke USA ut av atomavtalen med Iran.

Macron sier det er basert på presidentens tidligere uttalelser, men vektlegger at han ikke vet dette med sikkerhet, skriver Reuters.

Cohen vil ikke forklare seg

President Donald Trumps advokat Michael Cohen nekter å forklare seg i saken der pornostjernen Stormy Daniels har saksøkt ham.

Cohen påberoper seg retten til å unngå selvinkriminering, en rett nedfelt i det femte grunnlovstillegget. Det går fram av et brev han sendte til retten i Los Angeles onsdag.

Ministerkandidat anklages av Demokratene

Det hvite hus' lege og kandidat til embetet som minister for saker angående krigsveteraner blir anklaget for fyllekjøring og hensynsløs utskriving av resepter.

Ronny Jackson er president Donald Trumps personlige lege i Det hvite hus. I en rapport utarbeidet av Demokratenes ansatte i Senatet, blir det rettet flere anklager mot Jackson.

Artikkeltags