Nok en kansellering på grunn av været

Hurtigbåten «MS Terningen».

Hurtigbåten «MS Terningen».

Det blir mildt og mye vind på Nordmøre denne torsdagen.

DEL

FosenNamsos Sjø melder på sine hjemmesider at hurtigbåten «MS Terningen» som går klokken 11.00 fra Edøy til Kristiansund er kansellert, på grunn av værforholdene.

Passasjerer som skal til Kristiansund henvises til fergeavgang og rutebuss nr. 821 fra Sandvika, som har avgang klokken 14.05, og vil ankomme Kristiansund klokken 15.15.

Klokken 11.07 melder FosenNamsos at avgangen fra Kristiansund klokken 12.00 til Trondheim også er kansellert på grunn av været. Reisende bes ta rutegående buss, med avgang 13.24.

Det er særdeles mildt på Nordmøre, og det vil komme mye vind langs kysten. Meteorologisk institutt melder på sine hjemmesider at det kommer sørvest kuling utsatte steder i Møre og Romsdal, og at det periodevis vil være liten storm, og i formiddag forbigående full storm.

På ettermiddagen er det forventet at det vil minke til sørvest stiv kuling.

Snøskredfare og vind

NVE melder også om økt snøskredfare i hele fylket, også på Nordmøre og steder som Trollheimen.

Yr melder at det blir liten storm i Kristiansund fra vest-sørvest i ettermiddag og utover dagen, med stiv kuling på kvelden. På Hopen på Smøla er det også meldt liten storm og 8 varmegrader i ettermiddag, men det skal roe seg på kvelden.

På Indre Nordmøre er det stort sett bare meldt laber bris og noe nedbør.

I dagene framover er det stort sett kun meldt liten kuling og stiv bris flere steder på Nordmøre.

Se værmeldingen «

Her finner du våre artikler om været. Trykk knappen for å se værmeldingen for i dag.

Artikkeltags