Rekordår allerede – nå vil de ha flere med

– Det er planlagt mye spennende friluftsaktivitet med blant annet klatring på Bremsneshatten og jakt i Freimarka, sier Mattis Mikkelsen om den kommende friluftsskolen.

– Det er planlagt mye spennende friluftsaktivitet med blant annet klatring på Bremsneshatten og jakt i Freimarka, sier Mattis Mikkelsen om den kommende friluftsskolen. Foto:

DEL

– I høstferien er det duket for tre dager med friluftsskole i kristiansundsområdet, og det er fortsatt mulig å melde seg på. Det skriver Mattis Mikkelsen i Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal i en pressemelding.

Videre kan han stolt ramse opp at rekordmange barn, over 200, har deltatt på friluftsskoler i regi av Friluftsrådet i 2019. Til nå er åtte slike skoler arrangert rundt om i Møre og Romsdal.

– Friluftsskolen er et ferietilbud i nærmiljøet med hovedfokus på 9- til 14-åringer og arrangeres på dagtid over tre til fem dager. Målet med friluftsskolen er å gi barna en lystbetont introduksjon til friluftsliv og skolene er åpen for alle, skriver han videre.

Friluftsskolen jubler for rekordår.

Friluftsskolen jubler for rekordår. Foto:

Det koster opprinnelig 600 kroner å delta, men for å legge til rette for alle, er det mulig å søke om redusert deltakeravgift. Informasjon om dette finner man på Friluftsrådets hjemmeside.

– Det er planlagt mye spennende friluftsaktivitet med blant annet klatring på Bremsneshatten og jakt i Freimarka. Og så blir det selvsagt mye annen lærerik, spennende og trivelig uteaktivitet, sammen med andre barn og ungdom, skriver han videre.

Det er plass til 30 på friluftsskolen: – Det er fortsatt noen plasser ledig, skriver Mikkelsen.

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om din turopplevelse!

Artikkeltags