Ta styring på notisene selv

Nytt: Nyhetsredaktør Henning Betten vil at du skal legge inn arrangementer selv.

Nytt: Nyhetsredaktør Henning Betten vil at du skal legge inn arrangementer selv.

Artikkelen er over 3 år gammel

– Bruk den digitale kalenderen på tk.no.

DEL

Fra 1. juni er det kun arrangementer som er lagt inn på tk.no/kalender som blir med i oversikten på Nordmøre rundt-siden i papiravisen. Nyhetsredaktør Henning Betten i Tidens Krav oppfordrer derfor arrangører om å bruke den digitale kalenderen aktivt.

– Mange arrangører bruker allerede den digitale kalenderen vår på tk.no. Hvis enda flere legger inn det som skjer i kalenderen, kan det bidra til at flere nordmøringer blir kjent med alt som foregår.

Fra 1. juni blir det kun navn på arrangementet, tid og sted som står i papiravisen. Utfyllende informasjon blir å finne på tk.no/kalender.

Forklarende navn

Nyhetsredaktøren ber derfor arrangører om å gi et godt og forklarende navn på arrangement som legges inn. Samtidig med denne endringen flyttes også «Det skjer»- spalten for Kristiansund inn på samme side, slik at det virkelig blir Nordmøre rundt med alle de 11 kommunene.

Her kan du legge inn dine arrangementer.

– Selv om de fleste bruker tk.no/kalender i dag, får redaksjonen også beskjeder om arrangementer på annet vis – for eksempel på epost, på telefon eller brev. Disse vil ikke lenger bli tatt inn. Vi har forståelse for at ikke alle er sikre på hvordan de legger inn arrangementene selv på nett, men det vil alltid være noen i foreningen som har mer kunnskaper om dette enn andre. Spør hverandre om hjelp, og så vil selvfølgelig vi i Tidens Krav forklare hvordan dette gjøres, sier Betten.

Slik gjør du

Slik er framgangsmåten: På tk.no/kalender er det en knapp i toppen hvor det står «Legg til arrangement». Klikk på denne, og fyll inn boksene som vist. Det viktigste er navn på arrangementet, en beskrivelse, dato og klokkeslett. Skriv deretter inn hvor arrangementet skjer. Etter at du har bekreftet, vil du få en epost med link til arrangementet på tk.no-kalenderen. Klikk på denne for å sjekke at alt stemmer.

Er noe galt, kan du selv redigere arrangementet.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken