Se hvem som har fått morsdagshilsen - og legg inn din egen

På søndag er det morsdag, men allerede nå er det kommet inn mange hilsninger på tk. no.

På søndag er det morsdag, men allerede nå er det kommet inn mange hilsninger på tk. no.

Bruk Tidens Krav til å sende hilsener på morsdag og Valentinsdagen.

DEL

Så er vi på den tiden av året igjen, da. Morsdag og Valentinsdagen.

For å sende inn hilsen på tk.no, går du inn her - trykker på «Ny hilsen», velger «Morsdag» eller «Valentinsdag», og skriver det du føler.

Klikk her for å se alle som har fått morsdagshilsen.

Klikk her for å se alle som har fått valentinsdaghilsen.

Den andre søndagen i februar feirer vi morsdag i Norge. Det betyr førstkommende søndag, 11. februar i 2018. Hedersdagen for mødre markeres på mange måter: Blomster, et kort, frokost på sengen, noen velvalgte ord, klemmer og kake.

Uka etter, onsdag 14. februar, er det Valentinsdagen. Eller Alle hjerters dag, Kjærlighetsdagen eller rett og slett Valentine's Day. Uansett, en dag i kjærlighetens og romantikkens tegn. Nesten som morsdag, samme konsept - bare bytt ut mora di med kjæresten, og pøs på med tunge elskovserklæringer.

Klemmer, blomster og snille ord er heller ikke å forakte, men på denne dagen - i motsetning til morsdag - er det kanskje mer vanlig å kjøre på med flere gaver og smykker og konfektesker og tente lys og overraskende roser i badekaret og alt annet som du tror må til for å overbevise ham/henne om at du virkelig, virkelig, virkelig! elsker din kjære og umistelige.

Eller du kan sende en hilsen til din verdens beste mamma og til din elskede utkårede via Tidens Krav. Det er enkelt, koster ingenting og du viser til hele verden (ja, ja, ja - iallfall til de som leser TK) hvor mye du setter pris på mor eller kjæresten.

Artikkeltags