Gå til sidens hovedinnhold

Vil ha oppmerksomhet på bedrifter som tør å satse

Artikkelen er over 4 år gammel

Siden 1981 har NHO delt ut Nyskapingsprisen til bedrifter som skaper noe nytt. Nå kan bedrifter melde sin interesse om å motta Nyskapingsprisen for 2016.

Fristen for å søke er 1. mai. I fjor vant Telemark Technologies fra Notodden i Telemark prisen for å ha utviklet system for kvalifisering av utstyr til verdens største havdyp.

Formålet med prisen er å belønne og skape interesse for nyskapung, innovasjon og etalbering av nye bedrifter, ifølge NHO.

- Det finnes mange nyskapende og innovative bedrifter i landet vårt som fortjener oppmerksomhet. Vi håper at mange av disse benytter anledningen og melder seg som kandidater til NHOs Nyskapingspris, sier Torill Ytreberg, regiondirektør i NHO Møre og Romsdal i en pressemelding.

Løfte de som tør å satse

Håpet er at det kan komme gode kanidater fra regionen, særlig når næringslivet nå opplever tøffe tider.

 –Vi trenger nye ideer for å skape ny aktivitet og nye arbeidsplasser. Derfor vil vi løfte frem bedrifter som er nyskapende og som tør å satse, sier Ytreberg.

Er du sjefen i en bedrift eller jobber for noen som har skapt noe nytt og spennende kan bedriften melde seg på via NHO sitt skjema her.

Prisen deles ut på høsten 2016.

Kommentarer til denne saken