Nordmøringer inntar trønderbyen

SUSU: Næringssamarbeidet mellom Surnadal og Sunndal inviterer nå til treff i Trondheim i april. Lilly Gunn Nyheim (til venstre), Ståle Refstie, Tine Grytnes Laskerud, Per Ove Dahl, Øyvind Tveten, Per Helge Malvik, Harald Bredesen, Karin Helen Halle, Svein Erik Nilsen og Lars Løseth.

SUSU: Næringssamarbeidet mellom Surnadal og Sunndal inviterer nå til treff i Trondheim i april. Lilly Gunn Nyheim (til venstre), Ståle Refstie, Tine Grytnes Laskerud, Per Ove Dahl, Øyvind Tveten, Per Helge Malvik, Harald Bredesen, Karin Helen Halle, Svein Erik Nilsen og Lars Løseth. Foto:

Reise- og opplevelsesbedrifter og øvrig næringsliv i Sunndal og Surnadal inviteres til Trondheim og arrangementet «Indre på Nordre».

DEL

Der blir det profilering på Nordre gate på dagen og Nordmørstreff på legendariske Kieglekroa om kvelden. Det er SuSu (Utviklingsprogrammet for Sunndal og Surnadal) som har bestilt standplass og har en paviljong under utarbeidelse som vil bli plassert midt i hjertet av Trondheim fredag 20. april.

– Her skal vi markedsføre arrangements- og opplevelsestilbudet samt reiselivstilbudet i Sunndal og Surnadal for sommeren (mai – august). Vi lager profileringsmateriell som folk på gata får med seg – og en quiz, hvor de kan vinne hyggelige premier, heter det fra Sjekk Nordmøre i SuSu som står som arrangør og praktisk tilrettelegger av opplegget.

«Folket på gata» inviteres samtidig på Nordmørstreff på Kieglekroa i Trondheim på kvelden samme dag.

– Her vil det bli enkel bevertning – og her kan øvrig næringsliv få anledning til å presentere sin bedrift. Det vil også bli invitert andre på Nordmørstreffet, der vi får besøk av en godt kjent nordmøring, Henning Sommerro, som tar med seg trekkspillet, opplyser Sjekk Nordmøre.

Artikkeltags