Maritech kjøper programvareselskapet Timpex

Janne T. Morstøl i Maritech og Frank Amundsen i Timpex.

Janne T. Morstøl i Maritech og Frank Amundsen i Timpex. Foto:

DEL

Maritech (med utspring på Averøy, og som fortsatt har kontor der) og Timpex slår sammen kompetansemiljøene og blir en av de største programvareaktørene i Midt-Norge. Konsernet vil etter oppkjøpet ha over 100 ansatte og samlet omsetning vil være over 130 millioner.

Dette kommer fram i en pressemelding sendt ut torsdag.

Timpex skal fusjoneres inn i Maritech.

Selskapet vil ha over 45 programvareutviklere i Molde (det største kontoret), Averøy, Åndalsnes, Trondheim, Halifax og et innleid team i Makedonia.

– Vi leverer programvareløsninger skreddersydd for sjømat, som favner om hele verdikjeden, fra sjø til bord. Vår strategi er å tilby løsninger og støtte operasjonelle prosesser gjennom hele verdikjeden, sier CEO Janne T. Morstøl i Maritech i pressemeldingen.

Timpex leverer programvareløsninger til bedrifter som opererer innen logistikk, transport og fortolling. Hovedkontoret ligger i Åndalsnes, og Timpex har et avdelingskontor i Trondheim.

– For Timpex betyr dette at vi får et større utviklingsmiljø som gir mulighet for å raskere ta i bruk ny teknologi som for eksempel dataanalyse og maskinlæring, sier daglig leder Frank Amundsen i Timpex.


Artikkeltags