Kruse Larsen og Storm får Valebrokk med på laget

Jan-Erik Larsen (fra venstre), Marius Parmann og Petter Stordalen får Per Valebrokk med på laget.

Jan-Erik Larsen (fra venstre), Marius Parmann og Petter Stordalen får Per Valebrokk med på laget. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Nystartede Storm Communications, som Petter A. Stordalen og Kruse Larsen står bak, får E24-redaktør Per Valebrokk med på laget som seniorrådgiver og partner.

– Per har ledet oppbyggingen av det som i dag er Norges største og beste økonominettsted, og nå skal vi bygge Storm til å bli «best i byen» på selskapskommunikasjon. At han nå ønsker å bli med i selskapet, viser med all tydelighet at vi kan lykkes med den ambisjonen, sier byråleder Marius Parmann i en pressemelding.

For få uker siden annonserte kommunikasjonsbyrået Kruse Larsen – grunnlagt og ledet av kristiansunderen Jan-Erik Larsen – etableringen av søsterbyrået Storm Communications i partnerskap med hotellkongen Petter A. Stordalen.

Det nye byrået skal i likhet med Kruse Larsen ha åpne kundelister. Byråene satser i hver sin nisje av markedet. Kruse Larsen har spisskompetanse på politikk, myndighetskontakt og strategisk kommunikasjon, mens Storm rendyrker selskapskommunikasjon, finansiell kommunikasjon og krisekommunikasjon.

Stordalen, deleier i Storm Communications, er svært fornøyd med ansettelsen av Valebrokk: – Vi bygger et nytt byrå med de flinkeste folka i bransjen. Med sin tunge medie- og ledererfaring og forståelse for digitale kanaler, er Per en perfekt match for selskapet, sier Stordalen i pressemeldingen.

Per Valebrokk har over ti års erfaring som ansvarlig redaktør og administrerende direktør i økonominettstedet E24.no og magasinet Dine Penger. Han har også lang fartstid som journalist og redaktør.

– Jeg gleder meg veldig til å være med på å bygge opp dette byrået, sier Per Valebrokk om overgangen til Storm.

Artikkeltags