Blir fylkesveisjef i Møre og Romsdal

Ole Jan Tønnesen, som har vært avdelingsdirektør i Statens vegvesen siden 2015, blir fylkesveisjef fra 29. juli.

Ole Jan Tønnesen, som har vært avdelingsdirektør i Statens vegvesen siden 2015, blir fylkesveisjef fra 29. juli.

Artikkelen er over 1 år gammel

To personer går inn i nyopprettede stillinger.

DEL

Kristiansunderen Ole Jan Tønnesen er ansatt som fylkesveisjef, mens Stig Helle-Tautra går inn i stillingen som kollektivsjef i Møre og Romsdal fylkeskommune.

De nyopprettede stillingene er en del av den nye organiseringen av samferdselsområdet, etter oppgaveoverføringen fra Statens vegvesen, skriver fylkeskommunen i en pressemelding tirsdag.

Tønnesen starter i jobben som fylkesveisjef 29. juli. Han har vært ansatt i Vegvesenet siden 2007, og som avdelingsdirektør siden 2015.

Helle-Tautra har vært ansatt i fylkeskommunen siden 2011, og kommer fra stillingen som seksjonsleder for drift kollektivtransport.

I pressemeldingen kommer det også fram at Arild Fuglseth fortsetter som samferdselssjef og at Magne Arild Vinje fortsetter som assisterende samferdselssjef.

– Som en del av regionreformen får fylkeskommunen overført nye oppgaver som tilsvarer 130 stillinger fra Statens vegvesen. Det er derfor viktig at vi får lederkabalen på plass så fort som mulig, skriver fylkesrådmann Ottar Brage Guttelvik i pressemeldingen.

Artikkeltags