Ny Joker-millionær i Møre og Romsdal: – Har e vunne noka?

 Silvia Sæbø fra Vågstranda i Rauma jobber som matros, er nybakt Joker-millionær – og skal sette i stand sin Volvo 240.

Silvia Sæbø fra Vågstranda i Rauma jobber som matros, er nybakt Joker-millionær – og skal sette i stand sin Volvo 240. Foto:

Matrosen ble onsdagskveldens heldigste Joker-spiller.

DEL

– Å, 3,6 millioner? Nå skal ingen hindre meg i sette den gamle 240'en i stand, jublet Silvia Sæbø etter å ha sikret seg over 3,6 millioner i Joker.

Det er Norsk Tipping som melder dette på sine nettsider.

De skriver at «kvinnen fra Vågstranda i Rauma kommune ble helt satt ut da vi kom med nyheten om at hun hadde sikret seg en inngangspremie på 735.000 kroner – med mulighet til å vinne nesten 3,7 millioner».

I «ren skiskytterstil» traff den heldige blink etter blink: 1–5–3–9–5. Dermed var toppremien hennes – 3.677.000 kroner er på vei til Møre og Romsdal.

– Det er helt fantastisk. Nå er framtida til ungene, mannen min og jeg sikret, sa den nybakte Joker-millionæren til Norsk Tipping.

Hun fortalte videre at det ikke ville bli utstrakt feiring på torsdag – da skulle hun på jobb som matros på Fjord1-ruta mellom Vestnes og Molde – og ikke kom hun til å bevilge seg en ekstra lang juleferie heller. Men det var iallfall én ting hun hadde tenkt å prioritere:

– Ja, jeg er ganske bilinteressert, og har en gammel Volvo 240 som jeg har lenge har hatt lyst til å sette i stand. Det har vært litt vanskelig å prioritere det framfor andre ting vi trenger penger til, men nå skal det bli noe av!

Artikkeltags