– Vi ser fram til å bidra i arbeidet med det grønne skiftet

Flere miljøvennlige ferger vil være på plass i 2021.

DEL

Statens vegvesen og Boreal Sjø AS har signert kontrakt for drift av fire ferger i fergesambandet Molde-Vestnes. Det melder Boreal i en pressemelding.

Kontrakten mellom de to har i utgangspunktet en varighet på åtte år fra 1. januar 2021. Konsernleder i Boreal, Kjetil Førsvoll, ser fram til det grønne samarbeidet med Statens vegvesen.

– Vi jobber for at transportmidlene våre skal være så miljøvennlige som mulig, og vi skal være en pådriver for framtidige bærekraftige mobilitetsløsninger. Vi ser fram til å være med på å bidra i arbeidet med det grønne skiftet også i Møre og Romsdal, sier Førsvoll.

Fergene som skal brukes skal, ifølge Boreal, være mer miljøvennlige enn ordinære ferger, og bidra til reduksjon av CO₂- og NOx-utslipp.

Boreal har i løpet av året også signert kontrakter knyttet til andre fergesamband i Norge. Det er konsernlederen fornøyd med.

– Med alle disse kontraktene styrker Boreal nå vår posisjon som en av de viktigste leverandørene av mobilitetstjenester i Norge, sier Førsvoll.

Artikkeltags