At innehaver Ann Kristin Nerland Bruset smiler fra øre til øre, er ingen nyhet. Men nå har hun ekstra grunn til å være sprudlende glad. Før helga åpnet hun nemlig dørene i splitter nye lokaler for sitt Surnadal trenings- og velværesenter. I lokalene som en gang var meieri og der melka skummet i store tanker, skal det nå pumpes jern og spinnes til melkesyra tar aktørene.

– Dette er helt vilt, skjønner du. Det var så utrolig mye folk her, kanskje så mange som 300 i løpet av åpningskvelden torsdag. Og vi fikk mange nye medlemmer, sier, nei; synger Bruset slik bare hun kan.

Kartoteket over medlemmene viser over 500 navn, godt flere enn dem Bruset hadde under sine treningsvinger i de gamle lokalene på Landbrukshuset på Skei.

Huseier Landbrukshuset, der Norutbygg er største eier, har forvandlet det tidligere meieriet til et moderne treningsstudio med mye innhold i to etasjer. Og ikke minst en fasade som har hevet bygget fra en rønne til langt på vei et praktbygg midt på Skei.

– Det er brukt millioner av kroner, og vi har fått så utrolig flotte lokaler å tilby våre medlemmer, sier Bruset.

Rommene er lyse og luftige, flere av dem med mer enn de vanlige 2,4 meterne opp i himlingen. En tidligere flissilo er brukt til en ni meter høy klatrevegg, og det er egne rom for spinning, zumba, bootcamp (sirkeltrening) og til og med et eget rom for de aller minste.

Lokalene på Landbrukshuset som Bruset og hennes gjeng forlot, skal snart ombygges til leiligheter.