Matkurs i Tingvoll

Prosjektleder: Christin Løkke Hagen er med som arrangør av kursene. Her i samtale med Jens Peter Nielsen fra Lom bakeri, som tidligere i vinter holdt bakekurs på Tingvoll.

Prosjektleder: Christin Løkke Hagen er med som arrangør av kursene. Her i samtale med Jens Peter Nielsen fra Lom bakeri, som tidligere i vinter holdt bakekurs på Tingvoll.

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Tingvoll: På Tingvoll blir det utover våren kurs i suppe, baking og barnemat.

DEL

Det er i forbindelse med økokommuneprosjektet og det toårige omdømmeprosjektet, at Tingvoll kommune inviterer til en serie med tre selvstendige matkurs. Hvem som helst kan delta, også folk utenfra Tingvoll.

Suppekurset – med supperåd – går 2. mars, og er ved Anne de Boer. Fredag 15. og lørdag 16. mars er temaet langtidshevede brød, søtbakst og bakeglede , ved Christin Løkke Hagen.

Siste kurs 2. april handler om barnemat , god hverdagsmat og sunt familiekosthold. Margit Vea er kursleder.

Suppe- og bakekursene holdes av to lokale ildsjeler og eksperter som de fleste kjenner godt fra før. Til barne- og familiematkurset kommer Vea, som er faglærer i ernæring, helse- og miljøfag. Hun har skrevet mange kokebøker, i tillegg til å være kursholder.

Kurset er ment som en inspirasjon til å lage mat fra grunnen av med gode råvarer til hele familien, og tips til hvordan man kan få barna til å spise mer frukt og grønt.

Allerede nå har påmeldingene til de forskjellige kursene begynt å komme, så her gjelder det å smi mens jernet er varmt, fastslår Christin Løkke Hagen.

Artikkeltags