Kvinne med englevakt

Lista løsnet fra lastebilen, og gikk inn frontruta på den lille varebilen, like over hodehøyde på førersiden.

Lista løsnet fra lastebilen, og gikk inn frontruta på den lille varebilen, like over hodehøyde på førersiden.

Av
Artikkelen er over 11 år gammel

En kvinnelig hjemmehjelp fikk mettall-list fra lastebil gjennom frontruta på bilen hun kjørte. Nakkestøtten ble knust i det metallstanga kom inn i hodehøyde og forsvant ut bakruta.

DEL

- Hun hadde englevakt. Dette så dramatisk ut, men tilsynelatende har hun kommet uskadd fra det, sier Liv Inger Korsnes Nilsen i hjemmetjenesten i Kristiansund kommune til Tidens Krav. Hun bekrefter at det var en av deres ansatte som var involvert i et sammenstøt med en lastebil i krysset Kranaveien/Prost Schaaningsgate i Kristiansund sentrum ved lunsjtider.

Den lille hvite varebilen hjemmehjelpen kjørte fikk metall-lista til en møtende lastebil gjennom ruta. Metall-lista skal ha løsnet fra containeren bakpå lastebilen. Bilen hjemmehjelpen kjørte var en leiebil.

Ødela nakkestøtte

Kvinnen fikk metall-listen fra den møtende lastebilen gjennom ruta like over hodehøyde. Metallstanga kom ut glassruta i skilleveggen mellom kupeen og lasterommet.

Nakkestøtten på førersetet ble knust.

Ikke skadd

– Føreren av personbilen er kjørt til sykehus for kontroll, men det dreier seg trolig ikke om noen alvorlig skade, opplyser politiets operasjonssentral.

Artikkeltags