T-skjortene skal feires 21. juni: Har du Nordmøres beste t-skjorte?

21. juni er den internasjonale t-skjorte-dagen, og Tidens Krav vil gjerne se din beste t-skjorte! På bildet viser to av Tidens Kravs journalister fram dagens outfit.

21. juni er den internasjonale t-skjorte-dagen, og Tidens Krav vil gjerne se din beste t-skjorte! På bildet viser to av Tidens Kravs journalister fram dagens outfit. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Det er snart den (uoffisielle) internasjonale t-skjorte-dagen – send oss ditt bilde!

DEL

Fredag 21. juni bør du ta på deg din beste t-skjorte. I alle fall om du er med på å feire den internasjonale t-skjorte-dagen, som nå har kommet til sitt niende år.

Dagen er fortsatt relativt lite etablert her til lands, men 21. juni er altså 24 timer til å vise fram sin favorittskjorte til kolleger og venner.

Tidens Krav vil gjerne vise fram nordmøringenes beste t-skjorter! Ta bilde av deg selv med t-skjorten på, og send en epost med bildet og navnet ditt til henning.betten@tk.no.

Selv om dagen er 21. juni, er det bare å sende inn med én gang. Skriv gjerne en liten tekst om t-skjorten dersom det ligger en historie bak. Vi lager en bildeserie på tk.no med de beste t-skjortene på Nordmøre fram mot 21. juni.

– Verdens mest allsidige plagg

– Det er sjansen til å feire verdens mest allsidige plagg. Tenk på det! Du kan ikke akkurat ta på deg en vinterfrakk på stranda. Du kan heller ikke ta på en singlet og cruise ned skibakken (vel du kan, men det er ikke anbefalt). T-skjorter kan bli bruk over eller under nesten hvert eneste annet plagg, eller de kan bli brukt alene. La oss alle bruke én dag på å hedre t-skjorten, skriver initiativtakerne bak den uoffisielle internasjonale t-skjorte-dagen på sine nettsider.

T-skjorte-dagen startet i 2008 og er blitt markert årlig siden den gang. Den er, i likhet med mange andre slike dager, opprettet av bedrifter/handelsstanden for å øke salget av varer i en periode.

Alltid en dag ...

Det finnes internasjonale dager for det meste. Litt i samme sjanger som t-skjorte-dagen er «Football Shirt Friday», en årlig happening den siste fredagen i april. Da oppfordres alle til å ikle seg fotballdrakt på jobb, hjemme eller hvor man nå er i verden.

Fotballskjortedagen markeres i hovedsak på de britiske øyer, hvor den er en del av bevissthetsmåneden for tarmkreft. Der donerer deltakere fem pund til The Bobby Moore Fund, opprettet etter den engelske landslagskapteinen som vant VM i 1966 og som døde av kreft i 1993.

Artikkeltags