Odin Landbakk vant finalen i Norske talenter.

Ikke bare venner og familie heiet fram den rocka 13-åringen i finalen. Den kjente gitaristen Joe Satriani, som også er én av Odins største forbilder, heier på kristiansundsgutten.

Satriani er en instrumental gitarist, og regnes av mange som en av verdens beste i sitt fag. Han har blant annet turnert med Rolling Stones og Mick Jagger.

Deep Purple

Fra 1993 til 1994 var han innleid av Deep Purple som vikar for den nylig sluttede gitaristen Ritchie Blackmore, på Japan-turneen til bandet. Turneen ble en så stor suksess for Satriani at han ble bedt om å bli med i bandet på permanent basis. Dette ble derimot forhindret av en langtidskontrakt han hadde med Sony på denne tiden.

På Odins Facebook-sider, har pappa Dag Inge Landbakk publisert bilde av den kjente gitaristen. Satriani smiler bredt, poserende med t-skjorte med Odins navn på.

Les alt om Odins suksess i Norske Talenter:

Odin ikke nervøs før finalen 

Odin til finalen i Norske Talenter

– Det har blitt flere spillejobber 

Odin videre i Norske Talenter 

Gitar-Odin har tatt det piano

Kjempedigert JA til Odin

Prøver seg i Norske Talenter

- En veldig spennende opplevelse

Odin (12) har allerede spilt på konserter og festivaler. Se gitaristen i aksjon og hør hva han sier om å være med i Norske Talenter på TV 2.

Odin (12) har allerede spilt på konserter og festivaler. Se gitaristen i aksjon og hør hva han sier om å være med i Norske Talenter på TV 2.