Tore gikk videre i Idol: – Deg kan vi gjøre til en popstjerne

Fredag kveld fikk hele Norge se Tore Pedersen framføre «Change the world» av Eric Clapton, og hans audition gikk hjem hos dommerne.

Fredag kveld fikk hele Norge se Tore Pedersen framføre «Change the world» av Eric Clapton, og hans audition gikk hjem hos dommerne. Foto:

Etter å ha fremført «Change the world» kan Tore Pedersen fra Sunndal smykke seg med å være dommer Silje Larsen Borgans favoritt.

DEL

Idol-dommerne Tshawe Baqwa, Silje Larsen Borgan og Andreas «TIX» Haukeland ga sunndalingen Tore Pedersen gull og tommelen opp fredag kveld.

– Det er musikken jeg prioriterer høyest. Idol-deltakelsen handler også om å få mer erfaring med hvordan det er å være en musikkartist, sa Pedersen i et intervju med Aura Avis tidligere i år.

Mange husker nok 18-åringen fra Norske Talenter i 2017. Sunndalingen med den store stemmen rørte både dommerpanelet og det norske folket, og sang seg helt til finalen i talentkonkurransen. Etter Pedersen gikk ut av talentkonkurransen i 2017 gikk han på en smell, og følte ikke at han var bra nok. På et tidspunkt vurderte han å slutte med musikk. Nå er det altså Idol han prøver seg i.

– Vær stolt av deg selv

Fredag kveld fikk hele Norge se Pedersen framføre «Change the world» av Eric Clapton, og hans audition gikk altså hjem hos dommerne. De ga sunndalingen en gullbillett som sender han videre i konkurransen.

– Deg kan vi gjøre til en popstjerne, var tilbakemeldingen fra dommer Andreas «Tix» Haukeland. Tshawe Bagwa sa at Tore burde være stolt av seg selv, og Silje Larsen Borgan sa at Tores audition var hennes favoritt av alle hun hadde hørt i år.

Neste steg er «bootcamp» i Nydalen i Oslo, hvor de drøyt 100 som går videre fra auditionene som ble holdt i Oslo, Trondheim, Arendal, Loen, Henningsvær og Hurtigruten (under seilas mellom Trondheim og Bergen) møtes for en rekke musikalske utfordringer.

– Dette er helt sjukt. Jeg trodde ikke jeg skulle få billetten i det hele tatt. Jeg er helt målløs, sa Tore etter auditionen.

Etter fire dager bootcamp står TV2 og Idol igjen med finaleheatet, som skal videre til direktesendingene.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken