Unge krefter på Arbeiderpartiets liste i Kristiansund

Mange ungdommer engasjerer seg politisk i Kristiansund, og nå er AUFs kandidater til neste valg klare.

Mange ungdommer engasjerer seg politisk i Kristiansund, og nå er AUFs kandidater til neste valg klare. Foto:

Av

Arbeiderpartiet i Kristiansund har nylig valgt sine listekandidater til lokalvalget i 2019. Marcus Stamnes og Charlotte Neergaard er partiets ungdomskandidater.

DEL

Stamnes og Neergaard stiller til valg for første gang fordi de ønsker å gjøre en forskjell for ungdommer i Kristiansund. Sammen med fire andre AUF-ere skal de representere de unge i Kristiansund.

– Vi stiller til valg til høsten fordi vi ønsker å skape en bedre hverdag for barn og unge i Kristiansund. En skole der alle kan lykkes og ungdomskort på kollektivtransport i hele Møre og Romsdal er blant sakene jeg vil jobbe for dersom vi blir valgt inn i bystyret ved valget neste høst. For oss i Arbeiderpartiet er det viktig at hele befolkningen er representert i folkevalgte organer. Ungdom er en fjerdedel av befolkninga – da må også ungdom være med på beslutningene som tas i Kristiansund, fastslår ungdomskandidatene i en pressemelding.

I Møre og Romsdal stiller flere unge AUF-ere på valglista for Arbeiderpartiet, og Stamnes og Neergaard får med det etter all sannsynlighet flere unge folkevalgte kollegaer i fylket.

– Over hele landet fylles Arbeiderpartiets valglister med unge AUF-ere som ønsker å gjøre en forskjell for ungdom i sitt fylke. Jeg er glad for at Arbeiderpartiet velger å satse på unge ved å gi oss gode plasseringer på valglista.

Artikkeltags