Tok hjem flere priser

Veronika Haugnes (i midten) fikk prisen for «Most Outstanding Member» - (mest fremstående medlem). Her er hun flankert av Ksenia Vorobieva og Nora Gamst.

Veronika Haugnes (i midten) fikk prisen for «Most Outstanding Member» - (mest fremstående medlem). Her er hun flankert av Ksenia Vorobieva og Nora Gamst. Foto:

JCI Kristiansund har fått priser for lokale arrangement.

DEL

JCI Kristiansund hentet hjem flere priser på JCI Norway sin nasjonalkongress i Asker.

Dette skriver organisasjonen i en pressemelding.

JCI Kristiansunds prosjekt «Go' jul t aille» vant prisen for «Best Local Peace Project», som betyr beste lokale fredsprosjekt.

Go' jul t aille har blitt arrangert hvert år siden 2012 og går ut på å glede de som ikke har det så bra i julen ved å f.eks. samle inn julegaver til dem, sponse med billetter til underholdning eller å samle inn penger til å noe de trenger.

– Julen 2018 samlet vi inn en underholdningspakke til brukere av Nordmøre Krisesenter, bestående av billetter og gavekort. Disse kan brukerne benytte seg av når de ønsker å hygge seg på en kafé eller kino, sier visepresident Carina Therese Mathisen Meek i JCI Kristiansund i pressemeldingen.

De fikk også pris for «Barnas Tahiti».

– JCI Kristiansund har siden 2017 arrangert Barnas Tahiti for å gi barna noe å glede seg til og for å gi medlemmene noe de kan trene på slik at de en dag kan stelle i stand egne festivaler o.l. arrangementer, opplyser Meek.

Veronika Haugnes fikk prisen for «Most Outstanding Member» - (mest fremstående medlem).

– Helt siden hun ble medlem har hun stått på for at prosjektene skal gå bra og for at alle skal ha et trivelig miljø.

JCI

JCI er en forkortelse for Junior Chamber International og er en forening for alle mellom 18 og 40 år. Foreningen ønsker å skape positive endringer i samfunnet gjennom medlemmenes personlige utvikling og er politisk og religiøst nøytralt.

Foreningen ble opprettet i 1915 i St. Louis, USA. da under navnet Junior Chamber.

Hver lokalforening har månedlige møter med kurs, foredrag eller prosjektarbeid hvor medlemmene kan lære og øve seg på ting de ønsker å bli mer profesjonelle på.

Artikkeltags