Gå til sidens hovedinnhold

Blir Nordmøres største leverandør av webtjenester

Artikkelen er over 3 år gammel

Develo befester sin posisjon på Nordmøre ved å overta webporteføljen fra Ramvik.

Webtjenesteleverandøren Develo i Kristiansund tar over webporteføljen fra Ramvik, og bedriften «fortsetter å bygge et tverrfaglig miljø for digitale tjenester ved Technoport i Kristiansund».

Dette melder de selv i en pressemelding datert 21. juni.

I presseskrivet heter det videre at med denne overtakelsen blir Develo Nordmøres desidert største leverandør av webtjenester, med over 600 kunder. Bedriftens hovedvirksomhet er knyttet til produksjon av hjemmesider og tilhørende tjenester.

Blant de største i Norge

– Oppkjøpet er med på å gi oss et godt fotfeste i markedet og er i tråd med selskapets visjon, sier Odd-Geir Folland, daglig leder i Develo.

Det høye kundeantallet -opplyses det - medfører at Develo blir blant de største aktørene på det norske hjemmesidemarkedet. De ansatte ved webavdelingen hos Ramvik vil fra 18. juni være ansatt i Develo - noe som «innebærer økt kompetanse i bedriften, samt trygghet for kundene som blir med på flyttelasset».

Develo er i dag arbeidsplass for 14 kreative hoder, og har hatt en sterk positiv vekst i antall medarbeidere det siste året. Ramvik vil nå fokusere på kjernevirksomheten innen IT og IT-drift, og har etter sigende inngått et samarbeid med Develo for å utnytte synergieffektene i markedet.

– Vi har nå funnet en god og langsiktig løsning for våre kunder. Develo vil tre inn i løpende avtaler med gjeldende betingelser, sier Håkon Solli, daglig leder i Ramvik.

Om Develo:

Develo 1881 AS ble en del av Opplysningen 1881® i 2017, men har levert hjemmesider for SMBmarkedet siden år 2000. Selskapet besitter solid kunnskap om hvilke behov en hjemmeside bør dekke. Develo har ansatte som sitter hos 1881 i Oslo, samt på hovedkontoret i Kristiansund.

Kommentarer til denne saken